Underbara texter gillas..........


Tanketrängsel på hög nivå by Ani

Jag fortsätter min positiva linje här i livet och det känns fanastiskt, nu tänker nog en del : Ta ner den där på jorden nån gång då.
Men faktum är att vad människor än säger och må tycka så mår jag bra just nu och har i åtanke att stanna här ett tag till faktiskt, så de så........

Jag har träffat många människor som besitter faktan om hur man lever ett bra och sunt liv, människor som kan prata med aldrig agerar och jag fördömmer mig själv om jag skulle bli en av dom.
Jag vill inte vara en sån människa som 12 timmar pratar om hur duktig jag är och sen stänger dörren och agerar på ett helt annat sätt, sånt gör mig spy färdig faktisk.
Alla äger vi fel och brister och det är dom vi måste arbeta med, varför arbeta med sakerna vi är bra på?
Dom bra sakerna vi besitter kommer ju oftast naturligt för oss så det är kanske inte där vi behöver lägga krutet.
Krutet borde läggas på dom saker vi är " mindre " bra på.

För mig känns det naturligt att arbeta med mig själv för i mitt fall så höll det på att ta död på mig, jag var så sjuk att det inte fanns något annat alternativ än att försöka hitta tillbaka till livet.
Sorg, besvikelse, oärlighet och svek var min vardagsmat och på slutet var jag helt handlingsförlamad av allt koas som låg omkring mig.
Skapat både av mig och andra i min omgivning, man får aldrig glömma att man alltid har en del i det som sker och i mitt fall så reagerade jag osunt och spädde nog på allting lite till, omedvetet ja visst var det väl så. Hade jag då vetat det jag vet idag så hade jag nog tackat adjö vid närmaste vägskäl.

Så var inte  fallet och jag är på ett sätt glad för det, annars hade jag inte kunna uppnå denna vetskap och hade inte heller kunna lägga några fler vertyg i ryggsäcken.
Allting sker av en anledning och jag tror att vi alla är en del av det gigantiska pussel som våran högre makt skapade.

Ja det här blev ju som sagt en massa obekräftande babbel, hur har dagen varit då undrar kanske en del ?

Dagen har varit mer än bra hämtade sessan på dagis och begav mig hemåt, städning stod på listan faktiskt...
Hur städar man med en liten tjej som släpar runt en massa grejor då?
Det slog mig då, men vad fan Ani tänk positivt nu hitta på något för fan och gör det snabbt innan lägenheten förfaller av duplobitar och memoriekort.......
Drog på sterion på hög nivå, det var mariah carey all i want for christmas som fick leda oss i städningen, klippte av en bit av min trasa och satte den i händerna på min dotter som gladeligen dansade med.

Det var en enorm känsla av lycka, vi skrålade och dansade omkring i hela lägenheten och herre gud vad glad jag är att ingen levande människa såg oss.
Tror aldrig jag har upplevt en sån barnslig glädje i hela mitt liv, det kändes i hela kroppen. Jag dansade loss så Thea skrattade gott.
Kan beskriva det som en filmkänsla, ni vet när dom spelar en låt och alla flaxar omkring som tokar och visar hur roligt det är att göra saker tillsammans........ Så var det, exakt så och jag har aldrig kännt så mycket glädje tillsammans med någon, jag har aldrig släppt taget så mycket och bjudit på mig själv. Det var roligt och barnsligt och jag längtar efter att få göra det igen.

Ja så har dagen sett ut både tankemässigt och i handlande, observera också att jag satte min mobil på ljudlöst och lät skärmsläckaren gå på utan att glutta på Facebook.

Love Ani



Jag är så jävla vis......

" Jag bara ler medans du får göra bort dig "

God morgon alla männskor där ute....

Vi har en helt vanligt morgon här hos oss, frukost framför Bolibompa och en bestämmd lite dam. Jag tyckte att hon kunde prova äta en skink macka idag men hon blev arg och kastade skinkan på golvet, hon ville minsann inte ha nån jädrans skinka ost ska det va.

Lyckan är väl toltal när Lotus vaknar och ser att Thea har lämnat en skinkskiva till honom, han sover som vanligt mycket längre än oss andra, oftast kliver han upp när jag sminkar mig för då vet han att det snart är dags att promenera.
Dukade faktiskt fram två mackor till mig idag också jag är ju ingen frukost typ men jag tänkte att jag skulle göra det, men det var någon som slukade dom direkt.
 Gullunge...

Idag har jag faktiskt ingenting alls på schemat, det brukar oftast reda sig under dagen. För hur jag än gör så brukar det hamna någonting i famnen på mig.
Räkningarna är betalda och maten för månaden inhandlad så nu gör det inget om jag blir insnöad för jag har både tak över huvudet en månad till och mat finns! Skön känsla faktiskt..............

Ha en bra dag allihopa och idag skall jag träna på att leva i stunden och den friheten som det kan tänkas ge.

Love Ani


Lärt mig något nytt idag.......

"Skam får en del att sätta hemlighetsstämpel på delar av sina liv. Det som tillåts ske, sker i smyg och/eller berusning. "


Verktyg behöver vi i dagens stress....

Dagen idag har varit stressig faktiskt och jag kan ibland  känna hur mycket stress påverkar mig negativt, men som jag beskrev tidigare idag så lyckades jag vända det till det bästa och jag lät inte stressen dra ner mitt humör. Utan tvärtom jag vände allt till det positiva och står nu här och känner mig stolt över vad jag åstakommit.

En annan sak som jag reflektera över idag är : Lär känna dina känslor, beskriv dom för dig själv så slipper du agera på den istället!
Stämmer som handen i handsken tycker jag, för ofta agerar jag på känslorna innan jag hinner reagera på vad det var jag egentligen kände, i mitt fall så blir jag arg och motsträvig istället för att känna på känslan, väga känslan innnan jag tar ställning. Skulle kunna rada upp ett fler tal exempel på hur jag fungerar men jag tror dom flesta av er förstår hur jag menar.

Eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Pernilla och Alexander vi hade otroligt trevligt. Mycket skratt och en heldel massa skojiga utbrott, vi hade så roligt som bara tre virriga själar kan ha.

Ger er ett par fina ord på vägen Love Ani




Medkänsla........


Så enkelt..........

Tänk så enkelt det kan vara att för en stund tappa greppet om det man har och att låta tankarna vandra dit dom inte ska vara.....
Jag drabbades idag av ett stort bakslag jag lät mig själv gå tillbaka litegrann till osunda tankar och reagerade med ilska.
Förvånad över min reaktion gjorde jag det jag lärt mig, ringde min sponsor och lät henne leda mig rätt på vägen. Hon visade mig återigen den rätta vägen att vandra, hon hade dom svaret jag sökte och jag började genast tänka rätt igen.
Jag såg vart jag varit och den lidelse som det kostat mig, hon staplade upp saker och ting så jag lättare kunde se varför jag kände som jag kände, hon lät mig också känna dom starka känslorna som kom tillbaka till mig.

Nu kan jag se varför jag drar igång på vissa saker, jag kan se varför jag agerat som jag gjort och där vill jag aldrig mer leva, jag kommer aldrig mer leva och dölja nån annans missbruk.
Mitt liv är fullt med glädje och kärlek och det skall jag vårda så länge jag kan.

Så här kan man kort beskriva mitt medberoende:

1. Svårigheter att upprätthålla meningsfulla relationer; flyr när människor börja komma för nära

2. Andra människors mående påverkar ditt eget mående; mår någon annan dåligt börjar du må dåligt.

3. Överreagerar på förändringar; tycker inte om dem

4. Tenderar att reagera istället för att agera

5. Isolering; du drar dig undan vänner och familj

6. Rädsla inför auktoriteter

7. Svårt att uttrycka ilska; rädd för att bli avvisad

8. Är beroende av spänning, dramatik eller kaosskapande handlingar; när livet är harmoniskt kommer oro och ångest

9. Undviker relationer för att inte bli övergiven

10. Blandar samman kärlek och omvårdnad

11. Svårt att sätta tydliga gränser

12. Starkt kontrollbehov


Love Ani


Lång dag.....

Det blev en lång dag det här, med både stress och lite shopping med Alexander. Känner mig otroligt trött och fryssen så det blir en filt och en kopp te framför dumburken för oss idag....... Inga stora förväntningar förutom att att John blund ska komma och attackera........

Min fina underbara tjej har kommit hem igen och jag blir så glad av henne. Älskade barn kan inte med ord beskriva vad hon betyder för mig, just nu sover hon sött och jag kan inte mer än att gå in i hennes rum och snusa på henne med jämna mellanrum. Tänk att det kan finnas så mycket kärlek i en sån liten individ, hennes kärlek är oändlig.........Den skulle kunna ta mig till månen, jag gör allt och lite till för att hon ska ha det bra här i livet!

Sov gott mina vänner när era sömntåg än går men mitt kommer nog komma tidigt och vi ses bland stjärnorna där allt är möjligt, vi ses i galaxen där ingenting är omöjligt!

Love Ani

Första och enda tomten.....

Jag är absolut ingen tomte människa, jag blir stressad av sånt plotter!
Men har man barn så har jag hört att dom måste vet vem det är och att varje hushåll måste innehålla minst en tomte.
 Så nu mina vänner har jag varit på Dollars med Alex och inhandlat min första och enda tomte!


Buss blogg

Sitter på bussen och jag kan inte mer än säga att jag avskyr bussar. En massa människor som måste trängas och många av dom har så stora Egon så rutorna håller på att sprängas och det är en lindrig beskrivning!

På väg till dagis och hämta min lilla princessa !!!! Längtar så nu är det bara minutrar och sekundrar kvar.

Love Ani


so me......


God morgon......

Då var det dags igen att kliva upp ur den varma sängen, burr för kyla. Jag gillar verkligen inte att frysa mina vänner, alla har ju något som dom kan sätta högst på sin hata lista och kyla är en av mina.
Visserligen så får jag vara tacksam för att vinter inte riktig slagit klorna i oss trots att det är den elfte november i kalendern.
Många längtar efter den vita snön nu men herre gud man behöver ju inte vara meterolog för att förstå att om det snöar i plusgrader kommer det bara bildas blask och regn. Det måste vara kallt först så snön får ligga kvar och breda ut sig.....................

Dricker Te idag istället för kaffe för min hals börjar gör ont igen, jah hoppas verkligen att jag inte får tillbaka årets förkylning för den var inget att leka med..
En annan är ju inte van vid en massa småbarns baciller som dyker hem från dagis, usch å fy för alla vidriga baciller undrar om man snart ska skippa dagis biten och vara hemma på heltid.......... haha nu skojade jag ju bara men när det varit som värst har tanken nuddat mina hjärnbanor.

Idag kommer hon hem mitt allt, min fina älskade dotter som ger mig styrka och glädje. Längtat efter henne hela helgen. Kommer bli mysigt och se om hon gillar mitt julstökande, om jag får gissa så tror jag att julstjärnorna kommer vara en hit.
 När vi gått förbi nåt fönster så pekar hon alltid och säger stjärna.
Det återstår ju och se, man skall aldrig säga aldrig det kanske bli ljusslingan på balkongen som är roligast.
Vi få väl se ................

Bjuder på ett par tänksamma rader

Love Ani




all tid vi spiller när vi kan stanna upp och vara här och nu.....

Då var kvällen här och det känns underbart nu när ljusen är på plats i mitt hem. Tog en promenad idag i det ruskiga blaskvädret som råder utanför mitt fönster.

Jag kan inte rå för det men när jag promenerar så flödar mina tankar, det är då jag är som djupast inne i mig själv. Samtidgt som vinden piskade mig i ansiktet så kände jag en känsla av sinnero och kärlek.
Jag funderade på allt, på all kärlek som jag har här i livet. Det fanns inget mörker hos mig längre utan bara känsla av kärlek och harmoni.

Jag funderade en stund på om jag var en märklig prick som tilllät mina tankar och känslor att flyta ihop, men sen slog det mig att jag tror dom flesta har tankar och funderinga bara att inte alla vågar lägga upp dom på bordet eller som jag fatta tangenterna och skriva ner dom. Teoretiskt sätt så fungerar ju våra hjärnor på detta viset så varför skäms vi för att vi tänker ???

Hann komma hem på gården så mötte jag en för mig väl känd figur, det var precis som om alla mina känslor spelade mig ett spratt. Du såg mig i ögonen och vi båda visste vad vi kände, vi kände saknad och det var precis som vi blev hel när vi tog varandra i händerna.
En helhet som jag länge saknat. Det fanns en kärlek som är obeskrivlig, en kärlek som aldrig kommer att dö.
För efter alla dessa år jag kännt dig så får du mig att falla gång efter gång, samtidigt som jag hatar dig så älskar jag dig över allt annat. Du finns där när jag stretar emot, du finns där när jag vill tycka om dig. Det viktigaste av allt är att du säger att jag är vacker när jag behöver det som mest............

En människa sa en gång till mig : Jag finns där när färgen på fasaden flagnar, han tynade bort men orden finns kvar. Precis så som orden lyder så agerar du.
 Precis som allt annat varar ingenting för evigt och i vårt fall så vet jag att våran tid passerade för länge sedan men nu är det vackert och nu är det precis vad jag behöver så varför spilla tid.
Låt oss leva i nuet och njuta av det vackra vi har just nu!


I realize..........

As life goes on I’m starting to learn more and more about responsibility
I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things I have done
And things that have not occurred yet
And the things they don’t want to take responsibility for


i need you help.......

Året kalender här hemma kommer från Hemtex, nu är bara frågan vad stoppar man i dessa små fickor åt en dotter som är 1år och 8 månader ???

Tips någon ???


Beaty sleep.......

Passade idag på att ta mig en lite sovmorgon när klockan var nio tyckte jag att hade gjort oss förtjänta av att sova en timme till, men det där timmer blev snabbt till både två och tre timmar.
 Äntligen så masade jag mig ur sängen för jag har sysslor jag måste utföra här hemma idag. Mina golvet ser ut som någon har hällt sirap på dom och på vissa ställen fastnar man lätt med fötterna.
 Denna någon är min lilla dotter som finner det roligt att vända napp flaskan upp och ner för att se hur saften beter sig när den lider i stora pölar..........

måste även springa ner i förrådet och kolla om jag har kvar några julsaker, om jag inte minns rätt så blev dom kvar i all tumult under våran seperation....... Men är det fallet så hoppas jag att han har nytta av dom och att han har det riktigt mysigt med mina julsaker.... Den mysfaktorn kan jag ge honom.
För jag är inte den som är den jag kommer iallafall att göra jul här hemma för min dotter för ni vet allting går att köpas för pengar, kanske inte sakerna som jag hade som barn men jag och thea kan skapa egna traditioner och då kan dessa inköpta nya sakerna blir en del av hennes traditon som hon kan bära med sig ut i vuxen livet!

Så där ja nu börjar jag vakna till liv känner jag skall ta på mig skorna och bege mig ner i källaren å slåss bland kartongerna. Ha en bra dag mina vänner hoppas ni har haft mer nya av timmarna än sovande jag.

Love Ani

Hell Ride.......

Precis kommit innanför dörren efter en magisk kväll som avslutades lite väl tungt med en massa motvind. Vart på stan och kollat in folket och varit på bio, Breaking Dawn stod på tapeten. Ja jag vet inte om det är så att jag blitt lite gammal, filmen var bra men det var lite fjortisvarning ibland. Skönk iallafall ner på nivån och lät mig avnjuta filmen. Den har ju allt egentligen, ja ni vet allt som livet har lite kärlek, lite gråt, lite svek. Tyvärr så drabbades jag av nödighet under sista delen av filmen så min blåsa gjorde sig påminnd hela tiden..... Vill tillägga för er som aldrig varit riktigt kissnödig att det är enorm svårt att sitta still när man egentligen bara vill ställa sig upp i biosalongen och skrika: JAG ÄR KISSNÖDIG, VART ÄR TOAN ??? Lite dåsiga och yra av filmfeber begav vi oss till anhalt ett Brooklyn därifrån var det dags för mig och Lotus att ta oss hem. Ingen bil så vi förväntades gå, då fick jag låna en cykel och halv tolv på natten mörkt och kallt vem skulle inte tacka nej till denna uppenbarelse. Nä precis jag är ju inte dum så jag tackade och bugade för denna gåva..... Väl uppe på sadel och Lotus i cykelkorgen så upptäcker jag att växeln är bort dragen, vore det inte trevligt om växel fastnade på ettan då? Men nä då högsta växel i precis så som alla saker jag gör här i livet, motgångar motgångar mina vänner dom är jag van vid!! Trampade iväg och hej vad det gick, jag hade stormen berit eller vad fan den nu heter piskandes i ansiktet...... ohhh gode gud förlåt mig för mina synder mumlade jag samtidigt som benen gick som trummpinnar....... Backe upp och backe ner jag kämpade febrilt ska ni vet och jag lyckades, jag kom ända fram. Så nu är soffan otroligt skönt och mina velorisar sitter som en smäck, för att inte tala om hur mycket jag längtar efter att få krypa ner under mitt duntäcke. Visst är livet underbart ?? Love Ani

Förspel innan bion!

Sitter och grundar in man bion ! Skadat taggad nu faktiskt ett under att jag kan sitta still i stolen . . .

Ha en underbar kväll alla fina, gör inget som jag skulle ha gjort

Love Ani


Nu tändas tusen juleljus !

Ja då kan man säga att jag börjar känna lite julstämmning. Lusse bullen gjorde verkligen sitt. Nu håller vi på att spreja fönstersnö och dekorera apelsiner med nejlikor, ingen jul utan dessa fina väldoftande tingen !

Love Ani


Nu är det jul igen .....

Första Lussebullen och fler ska det bli !!


Why not ?

Jag röker som fan, jag vet men jag kan verkligen inte låta bli dessa äckliga giftpinnarna....Det är min drog... Gick precis förbi sängen oh vad hittade jag inte där, jo någon underbar individ har lagt en snus dosa där......... Ähh vad fan lika bra att toppa nikotin intaget, så jag tar mig en jävel Love Ani

Vilken trevlig överraskning....

Ja så här kam det se ut efter att min dotter målat sig !!!!!!


Peace Faith Love Hope.........

Jag har en tendens att varje gång jag är barnledig så sover jag så oerhört länge, så idag hade jag satt upp riktlinjer för denna dag.
 Max sova till nio för annars blir jag så trött att jag på eftermiddagen inte har något annat val än att lägga mig igen.
 Ändring på det nu för idag har jag massor som måste hinnas.

 Hinnas kanske låter som måste men det är det inte, jag ska idag göra saker som jag tycker är roliga..............
Det blir Lusse bak och på kvällningen ska vi gå på bio, älskar att gå på bio men vardagen ger inte så mycket tid för det. Så ikväll ska jag gå på Breaking dawn.
 Kan det bli bättre än så nej jag tror verkligen inte det, först står jag i köket med händerna kladdiga av deg sen en riktig tjejfilm.........Lovely skulle jag vilja säga!

Ja nu har jag delat med mig av mina dags handlingar, kanske dyker upp och mobil bloggar, så länge har jag bara en sak att säga : Ha en härlig dag och vi har val att göra dagen till någonting positiv. Själv skall jag poppa upp med lite musik och läsa lite i dagens text så mitt ego sätts åt sidan och därifrån gå men kärlek till världen

 Love Ani


Blogg à la mobil

Mörkret skrämmer mig inte längre, jag går här och känner mig trygg bland husen. Det ända som hägrar i huvudet är att hunden ska göra sina behov. Som vanligt när jag passerar andras fönster tänker jag på alla barn som kan tros bo där inne. Tänker på familjen sim lever där, ibland tänker jag sorgsna tankar och ibland glada tankar. Ordspråk som detta flyger ofta igenom mitt huvud : alla lyckliga familjer liknar varann, men varje olycklig familj är olycklig på sitt eget sätt.

Så där ja nu har jag bloggat och lotus har lyft sitt ben på varenda sten i området. Sov gott nu så ska jag stoppa nyckeln i portdörren och tävla med lotus om vem som kommer först upp till fjärdevåningen!!


Låt texten säger allt jag känner just nu..........

I can be tough
I can be strong
But with you, it's not like that at all

There's a girl
That gives a shit
Behind this wall
You just walk through it

And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here


Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.



I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say it like it is
And the truth, is that I really mi-i-iss

All those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here


No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go

(Let go let go let go let go)

No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go





Soffhäng....

Sitter i soffan och avnjuter en kopp kaffe medans Alex kollar på film med Oskar. Just nu borde jag nog knalla hem och ta tag i min lägenhet efter att thea har dragit fram men samtidigt så är det ju så att jag har hela helgen på mig!

Imorgon blir det biomys och jag ser framemot att få trycka i mig varma chips och massor av godis, självklart filmen också!

Bjuder på en bild av thea när hon fick sitt nya förkläde inför julbaket.

Love Ani


Saknas ....

Saknar min lilla flicka !


Mobil bloggar .....

Testing testing ..... Trodde aldrig jag skulle mobil blogga men nån gång skall ju va den första!

Love Ani


kramar om.......

Lite vissen på morgon kvisten men nu känner jag att det börjar vända och gå åt rätt håll!
Fick en kärleksfull kram av någon jag älskar och det gav mig precis det jag behövde.
Visst är det läskigt att det finns människor som kan läsa en bara genom att titta en i ögonen.
Så ge era nära och kära en kram för vem vet kanske har dom samma behov som jag haft idag

Love Ani


Grymt bra......


offerkofftan som kliar.......

God morgon .............
Solen skiner inte direkt idag de är så mörkt så jag drar mig för att gå ut faktiskt, men jag vet ju att det klarnar upp på vägen och innan vi kommit till dagis så har dagen börjat gry......

Ja idag är det fredag och Thea åker till sin pappa, dessa dagar är inte roliga.. Ja jag erkänner att jag alltid fäller en tår. Känslan att lämna henne gör så fruktansvärt ont och jag tänker på henne hela tiden.
Vissa kanske tycker att detta är jätte töntigt och då står jag för att jag är en tönt......
JAG SAKNAR MIN DOTTER SÅ DET GÖR ONT, NÄR HON ÄR BORTA..................

Oftast försöker jag hitta på saker när hon är borta för att minska alla tankar, men ibland tar jag på mig offerkoftan och tycker riktigt synd om mig själv. Det händer i dag bara ett par minuter och sen försöker jag fokucera på positivare saker.
Jag brukar trösta mig själv med att har jag levt med en aktiv missbrukare så överlever jag detta också!
Jag är en värdefull människa och inga annan ska få mig att få så dåligt som jag gjort, jag skall leva mitt liv inte låta någon annan styra.

Så där ja nu börjar offerkofftan klia, dags att lyssna på en positiv låt, dansa med min dotter så är jag tillbaka till den glad Ani igen!

Love Ani

Kan jag få väcka en tanke med en liten bild............


En litet paket med vita snören.............

God afton önskar jag er alla.
Min lilla tös har precis somnat brevid oss i soffan. Lika underbar som vanligt, imorgon åker hon till sin pappa över helgen så jag ska göra iordning hennes ryggsäck ikväll!
Gisses vad jag saknar henne varje gång hon är borta, jobbigast av allt tror jag är att jag inte någon kontroll på henne, som mamma vill man ju alltid vara där och veta att hon har det bäst.

Thea har gått in i en trotsålder och jag lovar att samtidigt som man skrattar så sliter man sig i håret.
Måste bara få berätta vad hon gjorde imorse :

 Som vanligt bjöd jag på frukost, idag macka med leverpastej, men det dög inte så hon plockade bort pastejen och la den på bordet. Då sa jag att vi skulle ge Lotus ( våran chihuahua) pastejen............
Hon blev då rasande, slet tag i pastejen och skrek "minna, minna " vilket betyder min, så traskade hon med bestämda steg till sopskåpet och slängde pastejen i soppåsen, gav mig en hård blick och skrek NEJ MAMMA MINNA...

Efter dagens slaveri begav vi oss till familjen Andersson på lite Java, det bjöds på köttgryta som var fantastisk.. mumma!
Men toppen av isberget var nog när vi kom hem, när vi kom in i hallen låg där ett litet paket!
 På paket stod det Thea´s namn, gissa om hon blev glad när det låg en lila kaffe service där i. Så nu har vi fått drukit låtsas kaffe med mjölk och socker...Gissa om vi har luft i magen nu så här några låtsas koppar senare .. LOL

Love Ani


Mitt horoskop för veckan

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen.




Haha det ser ut som jag kommer få en trevlig vecka iallafall.

För dig tänder jag ett ljus..........

Att förlora en vän  är en enorm sorg.........
Jag hoppas att du har det bra där ute och jag tänker på dig ibland, tänder ljus för dig ibland.
Du är välkommen tillbaka när du är ditt sanna jag igen, när du är den fina underbara människan som jag lärt känna!

Love Ani


Ordspråk....

" Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger. "

 


Morgon svamel...............

Dagen har precis  börjat och kaffet smakade ljuvligt idag, första skiftet här hemma har gått  och nu är det bara jag och Thea här hemma.
Nu börjar det roliga..... Ibland kan jag bli galen på att jaga runt efter henne, det ska kastas och dras fram leksaker och hoppas omkring. Vi har inte alltid samma uppfattning av att man på morgonen har en smula stress och att kläderna måste på.
9 ggr av 10 bajsas det precis som man ska sticka ut näbben och åka iväg................
Så är det att ha barn kan jag säga och sen när vi väl kommit iväg brukar jag försöka se det från den ljusa sidan, då ser jag hur mycket denna lilla varelse kan ge. Hon ger så mycket så det ibland gör ont för mig att tänka på det. Hon är min älskade dotter, en glad spjuver och kan lysa upp hela världen med sitt leende.

Idag skall jag försöka ge tre positiva kommentarer  till andra människor, jag brukar slå vad men mig själv faktiskt. Nu är det ju inte så att jag letar efter det men om jag får chansen så.
Jag ska också försöka kliva ur mig själv en aning och se människor för den dom är, inte dömma andra utan vara ödmjuk och försöka göra dagen till en fin dag!

Love Ani

Halv åtta hos mig och som vanligt facebook.......

Sitter klistrad  vid både datorn och tv:en, som vanligt kan jag ju inte nöja mig med att göra en sak itaget, typiskt mig.

Dagen har varit otroligt bra faktiskt, fått mycket goda skratt och massvis av java........
För er som inte känner mig så är Java mitt levebröd, jag startar allt morgonen med att koka minst 6 koppar som jag bäljer i mig undertiden som Thea kläs och jag försöker finna nån acceptabel bild av mig själv.
Det blir dock inte alltid som jag vill för jag blir aldrig nöjd, jag tycker oftast att jag är kort och tjock och finner aldrig plagg som jag trivs i.
Men nåt jag trivs i måste väl vara mina mjukisar, för mig så finns det inget bättre än ett linne och mina velormjukisar.... Det är då jag trivs som bäst när jag får glida runt här hemma med velor och en sopkvast!

Reflekterade idag över mitt eget mående och jag är förbluffad över hur jävla, ursäkta svordommen men jag har mått så jävla bra en tid nu. Jag är glad att jag fått chansen att må bra igen. Det finns inte längre något dåligt mående utan jag försöker att förlika mig med livet och alla känslor som ibland rör runt där uppe i huvudet på mig. Jag har blivit bättre på att focusera på vad som är bra för mig.....
Nu är det ju inte så att jag går omkring och ler 24 timmar om dygnet men det jag menar är att jag inte fastnar i dåliga beteenden och i mina egna inre tankar.

Annars ser väl mitt liv ut som dom flesta andras, laburinten känns ibland oändligt lång. Blöjorna måste bytas och hushållet måste fungera. När jag känner att det ryker ur öronen på mig brukar jag rabbla sinnesro bönen för mig själv, hur den rabblas beror ibland på hur sinnesstämmningen är förtillfället. Ibland gnäller jag fram den och ibland sjunger jag fram den.
Så mina vänner nu har jag delat med mig av mina tankar just nu och giver er här sinnesrobönen

Love Ani



Down town shopping......

Efter arbetet begav vi oss ner på stan för lite musig mat och shopping, bjuder på en stjärnbild på solstrålen!

Love Ani


Från tanke till handling....

Det har gått ett tag sedan jag började fundera på att blogga igen. Mesta dels så tror jag det handlar om att få utlopp för alla tankar som snurrar där inne och sen har jag fått många frågor varför jag slutade blogga.
Ja frågorna är många och svaren är få.....

Tankarna flödar oftas hos mig och jag tror att jag behöver få skriva om dessa för att dom inte skall bygga bo i min skalle.

En sak till som är väldigt viktig för mig är nog att jag vill att alla ska tycka om mig och jag kanske inte alltid vågar vara mig själv. Men jag erkänner jag är en dysse på alla sätt och vis, men jag lär mig daligen nya sätt att hantera saker på.

Min blogg, mina bekymmer och som jag sagt tidigare i mitt bloggande passar inte det du läser så har vi alla ett val. Tryck på det röda krysset i högra hörnet.
Som jag har lärt mig : Ta med dig det du vill och låt resten vara :)

Love Ani

RSS 2.0