Lol that's me !


Tomtenissen kommer ruinera mig.....

Ja jag vet suger på att uppdatera men man har haft annat för sig än att klicka på tangenterna. Vissa dagar känns det faktiskt som om jag inte räcker till. Man ska vara mamma och en god medmänniska och det hinner man inte vissa dagar. Spenderat mesta dels av min tid på jobbet och med min älskade familj och så får det helt enkelt vara just nu.

Idag har jag och Thea varit på Brynäs och fikat nu var det otroligt länge sedan vi hann titta förbi och det var jätte trevligt att få surra ikapp lite. Sen bar det av hemåt och kvällen har mesta dels flygit förbi, ja ni som har barn förstår säkert. Kvällsfika, badning och en massa annat som skall göras innan en tvååring slår igen sina ögon och nu ligger hon, den jag älskar mest i hela världen i sin säng och sover så sött.
Imponerad av henne natten som var för då sov hon hela natten i sitt eget rum, annars brukar hon smyga in som en tomtenisse framåt fem och krypa ner under mitt varma täcke.
Gulliga underbara tös vad jag älskar henne, hon är så rolig och charmig så man kan inte mer än älska henne.

Thea har upptäckt iden bakom pengar. Hon tappade en ballong i helgen och efter att ha konstaterat att den inte skulle komma tillbaka sa hon till mig att jag skulle betala med pengar på affären så hon kunde få en ny :)
Igår bad hon mig komma ut i hallen och så skulle hon ha pengarna som låg i min jackficka...
Oj oj oj säger jag bara 2 år och ska redan ruinera mig vart skall detta sluta ???

Nu ska jag göra lite te och krypa upp vid tv:en jag också. Ha en underbar kväll där ute!

Love Ani


Härlig bild .........

Hittade denna härliga bild på http://miramoln.se




Jag är trött . . .

Spenderar kvällen med johari fönster lära. För er som inte vet vad det är så modell inom ledarskap.

Tror jag ger upp ni för jag är slut som artist :)


Anledningen är redan här !!!! Lol


Åter till ytan..

Känner att jag bloggat dåligt ett tag nu men det har varit mycket här hemma på sistone. Känns som om jag inte riktigt hinner med allt jag borde och ska. Min första prioritet ligger på min familj nu så då kan bloggande kännas lite kallt.
Thea har varit sjuk mycket nu och jag har drabbats av vab koma faktiskt, samtidigt som man vill vara en bra mamma på alla sätt och vis så måste jag erkänna att det varit ett par tuffa dagar. Allt skrik och det konstanta gnällandet har verkligen gnagt sig fast i min hjärna och vissa sekunder har känts som timmar, men nu ber jag till gud att min lilla dotter ska bli skonad och att allting är på bättrings vägen.
Det är dessa dagar jag längtar efter att ha en pappa till barnet vid min sida, men i mitt fall så finns det ingen hjälpande pappa och det är bara att gilla läget. The show must go on.
Ja det var lite om  detta så om ni undrar så har jag inte gått under jorden utan bara haft en massa annat på näthinnan.

Imorgon åker Thea till sin pappa och jag ska passa på att skrapa ihop den sömn jag gått mista om under tiden som gått. Om inte så kommer jag snart att se ut som ett vandrande lik, blå under ögonen och lik blek.
Precis som vanligt så tar det nog bara fem minuter från det jag lämnat henne tills jag börjar längta igen men jag skall ändå försöka att göra det bästa möjliga av dom få nätterna jag får.

Ja den här bloggningen känns ju rätt deprimerande faktiskt men sanningen är att trots detta sjuktäcke som legat över oss så känner jag mig idag otroligt nöjd och glad. Jag har en fantastisk dotter och en fin familj och alla andra som finns där ute. Jag har mer energi nu är förr och jag kan hantera stress på ett helt annat sätt. Dagens viktigaste individ i mitt liv måste nog idag vara min hund. Ja denna underbara lilla krabat, just nu tror jag han fått ett dun i näsan för han nyser ifrån sovrummet :)

Med dessa ord önskar jag er en trevlig kväll och hoppas att ni precis som jag får krypa upp i soffan med de mest käraste ni har.

Love Ani


Inga nämnda inga glömda men vissa människor får mig att tänka exakt så här :)


God natt mina vänner.....

Thea somnade tryggt och jag hoppas att hon får sova gott hela natten och att det är en lite gladare tös som stiger upp i sängen.
Precis avslutat ett samtal med min gamle trogna vän och snart är det dags för mig att natta också men först så ville jag titta in på bloggen och säga några ord.
Idag hissar jag min vän för att hon alltid funnits där, trots att hon inte alltid tyckt som jag så har hon alltid funnits där. Vet att hon var starkt emot min tidigare relation och det som jag vet idag kände hon på sig redan då. Även om vi inte tyckte lika så finns hon där idag och peppar mig och det är sånt vi behöver. Hon tittar heller inte ner på mig med nedlåtande ord som : vad va det jag sa utan hon lyssnar och utgår från vad som är idag.
Hon gör mig glad och vi kan skoja och stoja om det mesta, även om vi delat många tårar så har vi delat fler skratt :)

Så mina vänner med dessa ord lämnar jag er för kvällen och hoppas att ni får många fina stunder med människor som ligger er varmt om hjärtat och glöm inte det viktigaste av allt att vara snälla emot er själva.

Love Ani


Home sweet home

Borta bra men hemma bäst som man brukar säga.
Sitter i soffan med en gnällig liten donna, humöret går upp och ner och jag försöker på bästa sätt att underhålla henne. Hon har ätit dåligt nu när hon varit sjuk men idag lurade jag henne och ställde fram en tallrik falukorv när vi tittade på tv och vips så hade det åkt ner tre stora bitar i hennes lilla mage. Är man mamma får man inte vara dum inte . . . Haha

Ska göra ett försök att gå och jobba imorgon så får vi se hur det går, haft feber fria dagar. Bjuder er på en glad bild på henne som jag lyckats ta idag!

Love Ani


Fick ett roligt mms idag !


Gäst spel !

Gäst spelar i grannbyn över helgen. Har varit trevligt och skönt att spendera helgen här. Imorgon bär det av hemåt igen , borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

Thea har blivit av med sin feber men hon är mycket sur och nätterna har varit oroliga. Jag tror att den lilla stackaren har ont i örat , frågade på BVC men hon tyckte vi skulle avvakta.

Idag på dagen var vi ute i det vackra vädret, ut till strandbaden och tog sen en fika på stan. Mycket mysigt måste jag påstå :)

Nu ska jag återgå till mitt sällskap, ha en fortsatt trevlig afton !

Love Ani


Kvälls blomman !


Status okänd . .

Sitter och njuter av en cigg och en het kopp te.
Idag har jag varit hemma med min tös igen och det är så tråkigt att hon är sjuk hela tiden
Hennes pappa och jag har varit med henne till BVC idag och det gick strålande, roligt att se kurvorna och prata allmänt om barn och så.

Annars så blir det som vanligt här hemma på våran gata i stan, matlagning och badning av Lill tjejen.
Bjuder på bilder på Lill monstret som gärna gör miner för kameran :)

Love Ani


Allting är relativt . . .

Ibland kan vissa program på tv:en bara få en att vakna upp och landa på rätt sida av jordgloben.
Kollade på en dokumentär på tv: en där man letade familje medlemmar efter den andra vågen.
Tänk så mycket i livet vi tar för givet, tänk så mycket fint vi kastar bort utan att ens tänka på hur mycket vi egentligen har. Man behöver faktiskt inte vara speciellt rik eller snygg för att njuta av glädjens stunder.
Ibland tror jag att vi är så upptagna med vad vi vill ha så vi inte tittar på vad vi har.

Förstå känslan av att förlora sitt barn och att leta i flera månader på svaret. Vilken enorm sorg och maktlöshet man måste känna. Oh jag har mage att klaga när Thea är borta två dagar. . . Ja allt är ju relativt.
Usch vilken plåga det måste ha varit för familjen. Ett liv utan min dotter, tanken liksom bara snurrar för den är så otroligt jobbig. Jag kan ju vakna på natten och höra henne hosta ifrån sitt rum när hon är hos sin pappa !
Det jag vill säga är att jag idag kommer tänka ett ljus för alla som förlorat någon dom älskar.

Annars har jag haft en fin dag på jobbet med lite utbildning och sysslor. Thea's pappa hämtade mig på jobbet och det var underbart att få träffa min lilla ängel , feber har lagt sig men hon somnade tidigt i sin stol framför tv:en, bilder finns i tidigare inlägg från dagen.

Imorgon är det BVC med Thea på eftermiddagen och det ska bli spännande att se hur hennes kurva ser ut. Jag tycker inte hon växer så mycket i klädstorlek så det ska bli kul att få koll på dom exakta siffrorna.

Nu blir det te mys och ljuständning!

Love Ani


Tröttsamt med feber !

Thea somnade i sin stol när vi tittade på tv! Tidigt men vem har inte själv haft feber och lagt sig tidigt haha


Tråkigt att titta på tv så jag läser solo istället !!!


Promenad med t-sson !


Härligt att se nåt ljus . . .

Burit och bubbat saker idag här hemma. Härligt att använda envisheten jag har till något kreativt. Varit slarvig på tränings fronten så jag behövde nog trötta ut mig lite !

Nu känner jag mig nöjd och glad med mig själv och det jag åstadkommit. Behöver handla nya gardiner som passar bättre än dom förra och förnya med lite små grejer men i det stora hela tror jag att det kommer bli bra tillslut, trots att målarna klantade sig en aning.

Hungrig som en varg är jag också och bara tanken på mat får det att vattnas i munnen. Väntar på mitt älskade fisco mål . . . Längtar att få sticka ner kniven och gaffel i burgaren , ja så är det faktiskt jag äter alltid hamburgare med kniv och gaffel :)
Rätt mobbad har jag blivit genom åren för detta men det gör inget och jag tänker aldrig slaffsa i mig som vissa gör.

Imorgon kommer min älskade ängel hem igen och det ska bli så skönt. Roligt att se om hon gillar sitt rum. Hon har varit sjuk under sin vistelse hos sin pappa så det är nog en rätt sliten tös som kommer hem imorgon. Då får jag extra anledning att pyssla om henne riktigt ordentligt !

Ha det gött nu ska jag äta.

Love Ani


Början av Thea's rum . . .


Sockerkaka........


Är du en sån man ?


Jag försöker göra bra saker , gör du ?!


Kärlek mellan individer...


Det är dags matte!!'

Lilla lotus är morgon pigg idag och väntar på att gå till jobbet, så det är väl bara lyda :)

Ha en fin dag!

Love Ani


Strävan efter........


Att reda upp saker är underbart, ni solsken som belöning !

Känslan av ensamhet som infinner sig när thea lämnat huset är enormt. Ska klä mig och ta med min älskade hund på en lång promenad, funderar på att gå till parken och mata änderna!

Fick chansen att be om ursäkt för min del av irritationen som uppstått med theas pappa. Jag står fortfarande för det jag tycker men jag behöver inte bli arg för det tjänar ändå inget till.
Skönt att få säga hur jag kände och upplever saker och ting sen är det upp till honom att ansvara för sin del.

Skönt att kunna uppleva att man gör rätt för sig och kan ta ansvar för dom dåliga egenskaperna man besitter, även om dom är svåra att arbeta bort ibland så är det så viktigt att blir medveten om dom och börja arbeta på dom. Det tar tid men det fungerar jag lovar!

Märkligt hur jag också började tänka på min inre kompass också, vi pratade även om denna. En av anledningarna till att jag väljer att leva ensam. Jag väljer dysfunktionella människor i mitt liv och jag valde även att skaffa barn med en och så länge jag inte arbetar på kompassen kommer jag aldrig finna en relation som är sund. Man kan aldrig älska någon annan på ett sunt sätt om man själv inte är hel.
Detta vore inte rätt för någon och i mitt fall skulle det vara en katastrof för mitt barn. Vill inte se ett barn till lida för jag har genom mitt liv sett nog av dessa.

Sen vill jag ju att Thea ska vandra ut i samhället med en fin bild av relationer till andra, jag ska försöka ge henne den inblicken som jag skulle velat ha.
Krossat hjärta kommer hon troligtvis att få på vägen men kommer kunna gråta på min axel men grundvärderingen kommer att leda henne rätt!!!

Love Ani


Kvalitets tid innan Thea åker !!!!

Thea skulle promt ha sin nya Kitty mössa idag och sen tog vi en kladdig söndags fika, precis i thea stil !


Ja det är sååå sant, prova om du vågar !!!


Åhhh nu har dom äntligen kommit till stan !!!

Idag har vi varit i forsbacka och hälsat på. Tror det är andra gången i mitt liv jag sättet foten där . . . Haha inte stor den hålan inte. Vädret har verkligen visat sin finaste sida idag och jag finner det underbart att värmen kommit till oss!

Såg dom första motorcyklarna glida in genom staden, kanske väl tidigt men ingen är gladare än jag. Älskar verkligen dessa otroligt vackra glänsande motordrivna fordon, ju sportigare desto bättre!!!!!
Bara ljudet på långt håll gör mig exalterad och jag kan känna hur hela jag lyser när dom åker förbi , haha ja jag vet jag har problem :)
Borde kanske ta ett mc kort men risken för skador och fortkörning skulle vara för stor så jag nöjer mig med att titta på dom stora grabbarna istället !!

Nu är det lördags godis och barntv på tablån, ha det bäst och ha en fortsatt trevlig helg !


Sötnöten och surgubben !!!!

Det finns iallafall en här i familjen som inte bryr sig om att det råder bygg kaos här hemma. Hon är super nöjd över att ha sängen i vardagsrummet för då kan man somna framför tv:en!!!

Finns det något mer underbart än att få krypa ner i sängen med dom man älskar allra mest. Nä absolut inte när den ena är så söt som på bilden nedan för. Den andra snarkar och surar på nätterna så han får vackert ligga på sin plats. . . Haha nu kände jag att jag nästan gick till person angrepp men ni förstår vad jag menar , lol

Nu säger vi god natt från våran stuga och önskar er en fridfull natt!

Love Ani


Kakan och jag myser !!!!


Landat i Byggnads kaoset !

Sitter i soffan och har fredags mys med min dotter , nybadad god luktande är hon och enormt intresserad av barn tv!

Själv är jag otroligt nöjd med dagen, gått och små gnolat faktiskt och varit allmänt nöjd. Inser att det snart är sommar och det betyder att jag ska få ha semester och tillbringa dagarna tillsammans med thea. Hela fem veckor ska jag vara hemma och nu när alla detaljer är färdiga känns det underbart. Gissa om vi kommer besöka badet som bara ligger några hundra meter bort !!!!!

Under det sista dygnet har jag ännu en gång fått smaka på människors egoism och måste erkänna att jag lät mig själv dras med en stund men nu när jag fått tid att landa i känslan inser jag att vissa människor aldrig kommer att förändras eller visa empati för andra. Bara inse att jag aldrig kan få dessa att tänka om utan att dom själva kommer få bada i sin egen svarta gegga !!

Nu ska jag tydligen klia ryggen på Thea!
Ha det gott.

Love Ani


Tänk att hon verkligen bara älskar att löddra ner sig !!!


Känner nån igen sig .........


Du har förmågan att fånga mig.......

Varit upprörd och lite irriterad som man kanske kan förstå om man läser mina tidigare inlägg. Härligt nog så har allt lagt sig och det är dags att agera istället för att vara irriterad. Härlig upplevelse när detta sker, skönt att kunna sätta fokuset på det man vill åstakomma istället för på irritation. En bra vertyg som jag lärt mig.

Thea sover sött och vi kollar på tv:en, tänkte att jag skulle ta en långis med hunden för att sortera lite. Härligt att passa på att göra detta när man har sällskap.
Tacksamheten just för stunden är otroligt stor, just som jag kände mig en smula ensam så kom min räddare till undsättning. Den vita prinsen kom som en riddare på en häst.
Samtidgt är det lite läskigt att en människa kan förstå och läsa av mig så bra av att bara prata några få minuter per telefon. Allt det där som jag inte sa det visste du, allt det där som jag försökte tränga undan det såg du.

Bara av att se dig blev jag glad, att få krama dig var underbart. När du kramade om mig kändes det som om världen stannade upp, det fanns bara du och jag, där kände jag mig trygg. I din famn skulle jag vilja stanna för evigt. Det är då alla ord blir obetydliga , det finns inga ord i världen som skulle kunna beskriva den underbara trygghet du ger mig. Även om det så vore tusen mil ifrån oss så vet jag att du skulle ta dig tid att komma, det kanske skulle ta ett par dygn men du skulle komma om jag bad dig. Vissa saker förändras aldrig och jag vet att du kommer vara min vän för evigt.  Älskar dig lovely <3 <3 <3

Ja så där ja nu har ni fått höra om min dag, nu ska jag ladda inför kvälls promenad med min lilla vovve. Sen ska jag krypa ner i sängen , blunda och känna mig älskad och trygg.

Love Ani



No doubt.......

"And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt "



Sånna finns det få av men jag har hittat några....


Sorgligt att man försöker vara duktig från första början..........

Tänk så olika varandra vi egentligen är, idag är det sorgligt nog sant faktiskt och det gör mig lite ledsen faktiskt.
Har verkligen försökt och vara en bra förebild för min dotter och försökt skapat en bra relation med hennes far. Sträckt mig så långt att jag verkligen lagt min ilska mot honom som person åt sidan, han har varit välkommen hos oss som Thea pappa när han vill och haft chansen att på alla sätt vara en bra pappa som Thea behöver.

Känner verkligen att min givmildhet börjar ta slut faktiskt och jag blir så jävla arg när jag ska lägga manken till och han bara glida på nån jävla räkmacka genom detta föreldrarskap som vi båda tagit åt oss.
Känner mig otroligt motarbetat och funderar faktiskt på om gemensam vårdnad är något för oss. Jag kan inte ens be om en enkel sak utan att det ska halas på och krånglas med.
Är det inte Thea´s bästa vi ska titta på här ?
Eller är det så att vi vuxna ska besitta makten över våra barn tills dom fyller årton, i min märkliga hjärna så trodde ju jag att vi vuxna skulle betee oss vuxna och hjälpa inte skälpa varandra för att våra barn ska få det bästa möjliga.
Men tyvärr så hade jag ju ännu en gång fel i detta fallet, tydligen så ska vi vara egocentriska idioter som bara tänker på oss själv.
Pengar och sin egen fritid, allt som har med våra barns välfärd ska komma i sista hand..........


Rädslan går att övervinna om vi vågar se........


RSS 2.0