There comes a time........

Det finns kanske inte egentligen så mycket att blogga om men jag ska ge tangenterna ett försök.
Varit sjuk i ca 3 veckor nu och jag är rätt less på att må så här. Tycker rätt synd om mig själv just nu och tänker nog göra det resten av dagen.
Sitter just nu isoffan och gör inget annat än att lyssna på fin musik och försöker sova men jag mår så dåligt att sömnen uteblir, hur kommer det sig att man kan vara så trött och inte kan sova, hur typiskt är inte detta ?
Ja det ger mig ju en chans att få uppdatera bloggen lite.

Då jag pendlat mellan frisk och sjuk så har det varit rätt lite som hänt i mitt liv men ändå så har dagarna flytt.
Förra helgen spenderade vi i Furuvik hos min svärmor och svärfar och vi var på furuviks parken och det gillas skarp av lilla thea.
Jag tror aldrig hon tröttnar, aporna är en favorit och hon pratar ofta om aporna på furuvik.
Hon fick en Ballong av Tobbe och hon valde en grön drake som nu hänger i hennes rum , skit stolt är hos fast lite rädd också :)
Inge tjejigt val kanske men hon var tvärsäker på att hon ville ha draken och då fick hon den :p

Om lite mer än en vecka åker vi till soligare och varmare land... Ska bli underbart att få komma bort från vardagen och spendera tid med min älskade :p
Det behövs verkligen efter alla dessa dagar som jag varit sängliggandes, stackars aktiva Tobbe som fått stå ut med min trötthet.
Så glad att jag funnit honom, tänk att man kan vara så nära kärleken så länge utan att riktigt veta vad som komma skall.
Tänk att gick där i flera år och aldrig riktigt anade att det skulle bli vi.
Ibland känns det märkligt men samtidigt så kan jag se att alltid har sin tid och att livet är som ett pussel och att bitar faller på plats när det är dags. Timeing of life som en fin individ en gång sa till mig!

Dags för medecin intag så nu får ni roa er själva en stund, ha det bäst där ute och var rädd om dig för du är den viktigaste personen i ditt eget liv :)

Love Ani




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0